Rólunk

Az item úttörő az ipari alkalmazásokhoz kapcsolódó gépépítő alumínium profilrendszerek terén. Mára globális piacvezető vállalattá nőtte ki magát.

Ismerje meg egy ötlet megvalósulását, mely forradalmasított egy egész iparágat. »

Önnel együttműködve kívánságait és ötleteit átültetjük a gyakorlatba.

Alkalmazások

Egy alapelv, korlátlan lehetőségek

Az item termékportfóliója jelenleg több mint 3500, kiváló minőségű komponenst tartalmaz, melyek gépvázakhoz és munkaállomásokhoz, továbbá automatizálási megoldásokhoz és lean termelési alkalmazásokhoz használhatóak.

Szeretne egyetlen rendszert használni minden feladathoz és mérethez?

Alumínium profilokból összeszerelt gépeket és gyári berendezéseket minden ágazatban használnak az autóipari berendezésektől és állványoktól kezdve a gyógyszeripari és orvosi szektorban alkalmazott tisztaszoba-megoldásokig bezárólag. Zárt külső felületeinek, továbbá belső kábel- és tömlőcsatornáinak köszönhetően az XMS széria tökéletes megoldás a gyártócellákhoz, gépvázakhoz, burkolatokhoz. Letisztult vonalak kívül, ötletes részletek belül – az XMS széria megfelel a moduláris sorozatgyártás követelményeinek és teljes mértékben kompatibilis az item MB építőkészlet-rendszerével.

Tudjon meg többet » Kérdés küldése »

Időtakarékos gépet keres?

Az item által forgalmazott hatékony lineáris rendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára a legmagasabb színvonalú automatizálási megoldások kidolgozását. A nagy pontosságú lineáris vezetékek segítségével több tengely csatlakoztatható egymáshoz, komplett manipulátorokat és pozícionáló rendszereket alkotva. Az item automatizálási rendszere 25 szerelésre kész lineáris egységet kínál.

Tudjon meg többet Kérdés küldése »

Az item szerelésre kész lineáris egységei révén értékes időt takaríthat meg, mert az egységeket nagyon gyorsan szállítjuk le és azok azonnal használhatók. Projektek tervezésekor tökéletes megoldás. Szerelje össze és már kész is – az automatizálás tényleg ilyen egyszerű lehet.

Termékkereső »

Hatékonyabban és fáradtság nélkül szeretne dolgozni?

Az item munkaállomás-rendszere révén a munkaasztal minden eleme egyszerűen és intuitív módon megtervezhető. Öt előzetesen konfigurált munkaasztal-verziót kínálunk, amelyek mindegyike könnyen az egyedi igényekhez igazítható. A kiegészítő elemek segítségével ezek a magasságilag szabadon állítható asztalok teljes értékű szerelő munkaállomásokká vagy komplett munkaasztalokká alakíthatók. Ötletes tartozékok széles skálája egészíti ki a termelési tevékenységeket és segít létrehozni olyan hagyományos vagy ESD védett rendszereket, amelyek megfelelő anyagokat és szerszámokat biztosítanak, illetve lehetővé teszik azok ergonomikus elhelyezését.

Tudjon meg többet »
Tervezze meg
munkaállomás-rendszerét »

Szeretné ugrásszerűen növelni a termelékenységet?

A koncepció: csőrendszer egy teljesen új szinten! Az item LEAN termelés területén alkalmazott alumínium csőprofil rendszere ugrásszerűen növeli a termelékenységet. Könnyen összeszerelhető és átalakítható, a magától értetődő funkcionális elemek gyorsan felszerelhetőek és áthelyezhetőek. Univerzális és sokoldalú rendszerként tökéletesen alkalmas LEAN rendszerek (Pl. állványok, kocsik, asztalok) építéséhez. Maximális stabilitást biztosít minimális összeszerelési ráfordítás mellett; bármikor könnyen módosítható, továbbfejleszthető vagy újrakonfigurálható. Ennek köszönhetően egyedi és kivételesen költséghatékony megoldásokat biztosít.

Tudjon meg többet »

A lean termeléshez való építőkészletek második generációja. Ez a kiadvány irányelvekkel és gyakorlati tanácsokkal szolgál a költséghatékony gyári berendezések összeszerelésére, illetve használatára vonatkozóan.

Regisztráljon most a kiadvány letöltéséhez »

Szeretné kombinálni a 100 %-os biztonságot a 100 %-os termelékenységgel?

Az item rendszer integrált biztonsági funkciókkal rendelkezik, biztosítja a legmagasabb műszaki színvonalú burkolatok és védőrendszerek szereléséhez szükséges valamennyi komponenst. Az eredmény: egészséges és biztonságos megoldások, amelyek nem akadályozzák a munkafolyamatokat, gyors összeszerelést biztosítanak és többször újrakonfigurálhatóak.

Tudjon meg többet » Kérdés küldése »

Minél gyorsabban szeretne a csúcsra érni?

Az általunk forgalmazott lépcső és állvány-rendszer minden eddiginél jobban megkönnyíti a gépek egyes részeinek elérését és a különböző szinteken végzett munkát. Ugyanazon rendszer felhasználásával hidak, a magasban végzett munkához való karbantartó állványok és sokoldalú munkaállványok állíthatók össze. Az Olimpia "gyorsabban, magasabbra, erősebben" jelmondatot követve az item teljesen új dimenziókat teremt a gyári berendezések műszaki tervezése terén.

Tudjon meg többet »
Regisztráljon most! Az új Kérdező Varázsló segítségével a lehető leggyorsabban célba érhet! »

Online eszközök

Online konfigurátorok

A munkaasztalok és a mobil rendszerek tervezése nem is lehetne egyszerűbb a könnyen használható, kényelmes és áttekinthető online konfigurátorainknak köszönhetően.

Díjak

Formatervezési díjak

Több mint 30 formatervezési díj és ajánlás tanúsítja az item innovációs képességeit. Minőség, amely Németországban készült!

Kapcsolat

Kérdés küldése

Majdnem kész. Kérjük, töltse ki a hiányzó adatokat.
A Tech-Con Hungária Kft. kizárólagos forgalmazója Magyarországon a német Item GmbH-nak, amely globális piacvezető vállalat a moduláris rendszerek területén és a gépiparban elsőként kezdett alumínium profilrendszerek és a hozzátartozó kiegészítők gyártásába, fejlesztésébe.